オイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S

オイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S

7468円

オイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S

オイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S:ヨーロッパの土壌のみで、私たちの店は、20カ国のプレミアムロケーションにある620以上の店を意味し、30年の歴史に迫っています。 内祝い,休み,販売期間 限定のお得なタイムセールオイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S
a
Kasa Fiskale
Programe Fiskale Software

Programe Fiskale Software për nevojat e cdo biznesi. Menaxhim i plotë i operacioneve tuaja nga cdo pajisje kompjuterike që përdorini.

Dy zgjidhje moderne software çertifikuar nga DPT / AKSHI për Sistemin e Ri te Fiskalizimit. Ju mundësojnë Fiskalizimin & Faturë Elektronike në kohë reale, Shitje & Blerje, Menaxhim të plotë të Biznesit, Historik të Detajuar, Raporte Online & Automatike, Suport të Dedikuar

about4
IVA Elektronik

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhiniere elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhen për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

Departamentet Tona
 • Produkte Hardware
 • Kërkim/Zhvillim Programe Software
 • Shitje & Marketing
 • Support/Mirëmbajtje/Servis
 • Magazinë & Logjistikë
 • Financë/Kontabilitet

KONTAKT

2


オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S
メーカーボーダー【BORDER Racing】
メーカーコードAE.OI.S-FD
カテゴリオイルクーラー
お届け納期■在庫有りの場合 3日~1週間でご発送
■受注生産品の場合 1週間~2か月でご発送
※エアロパーツ等 受注生産品は注文が込み合う等で、発送までに2か月を超える場合が稀にあります。
その際は必ずメールにてご連絡致します。連絡後のキャンセルも可能です。
発送送料お届けの地域によって異なります。目安送料は ¥2,200円(税込) となります。
※個人のお客様への発送は追加料金が掛かる場合があります。ご自宅へ発送希望の方は予めお問い合わせ下さい。
※北海道・沖縄・離島等一部地域の場合は、送料が追加になる場合があります。
※送料無料の商品でも北海道・沖縄・離島等一部地域の場合は、送料無料の対象外となります。
注意事項※商品画像は装着画像や塗装済みのイメージ画像の場合がございます。カラーが異なる場合もございますのでご注意ください。
※塗装が必要な外装品(エアロパーツ)は特性上下地処理が必要となります。表面の小傷等は不良ではございません。
※商品の装着後(塗装後含)のキャンセルはお受け致しかねます。商品が届きましたら必ず装着前にご確認をお願い致します。
※適合情報や注意事項について記載が無い事項もございますので、メーカーホームページ等でご確認ください。
商品タグAE.OI.S-FD オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S オイルクーラー ボーダー BORDER Racing
詳細は・・・お気軽にお問い合わせください。
Karriera

Nëse jeni të apasionuar rreth teknologjisë, nëse ideja per të punuar me klientë nga e gjithë Shqipëria ju intrigon, nëse doni të jeni pjesë e një familje profesionishtësh ateherë bashkohuni me stafin tonë.

Pozicione Pune Vakante
1
Zyra Qëndrore

Suport profesional për të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga IVA Elektronik. Ju mund të zgjidhni një nga mënyrat e kontaktit dhe ne do t’ju vijmë në ndihmë me problematikat që keni.

Rr. “Barrikadave”, Kulla 8, Kati I, Tiranë, Shqipëri

Kontakto

+355 (4) 2220356

asistence

Produktet Tona

kasa-fiskale
Kasa Fiskale
programe
Programe Fiskale Software
pos
POS Systems
camera
Sisteme Survejimi

Njoftime

qode-eliptic-slider

25 Vjet në Treg

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhinierë elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhën për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

qode-eliptic-slider

MISIONI

Ky pasion u zhvillua në një sipërmarrje të suksesshme që pas 25 vjetëve në treg punëson profesionistë të kualifikuar, mbulon të gjithë territorin Shqiptar dhe ka ekskluzivitetin e disa kompanive prestigjoze ndërkombetare.

qode-eliptic-slider

VIZIONI

IVA Elektronik ka busull kryersore të operacioneve të saj njohjen e “jashtëzakonshme” në fushën e elektronikës dhe zgjidhjeve teknike dhe software. Objektivi kryesor në vazhdim është të mbajë pozicionin e liderit të fushës ku operon në tregun vendas.

Burimet Njerëzore luajnë një rol të rëndesishëm në funksionimin dhe zhvillimin e Kompanisë.

Veprimtaria jonë bazohet në:

Rekrutimi i një stafi sa më profesional, ambicioz dhe të kualifikuar

Trajnimi i vazhdueshëm i stafit për rritje profesionale, performancë dhe kërkim/zhvillim

Motivimi i punonjësve për rritje të efikasitetit në punë dhe arritje të objektivave individuale profesionale

Njihuni me klientët tanë që na besojnë prej 25 vitesh

Pozicione Vakante

Programe Fiskale Software

Restobar
Programet fiskale software janë të përshtatura për të gjitha pajisjet elektronike që keni në përdorim. IVAPOS & RESTOBAR+ Programe Fiskale të Çertifikuara për Sistemin e Ri të Fiskalizimit
IVAPOS

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

Ofrohet në tre versione: Starter, Advanced, Pro:

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

オイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

RESTOBAR+

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

Ofrohet në tre versione: Starter, Advanced, Pro:

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

オイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

SAD

SAD është një sistem informatik për të ndihmuar kompanitë e distribucionit të nivelit të mesem dhe të lartë të kryejnë në menyrë sa më efeketive aktivitetin e tyre të distribucionit.

Dent+

Dent+ është një paketë e plotë profesionale që ndihmon në manaxhimin e klinikave dentare. Funksionalitetet e tij janë të thjeshta, të kuptueshme dhe intuitive. Ndërfaqja e Dent+ është ndërtuar e qëndrueshme , kjo i lejon përdoruesit një akses të menjehershëm në të gjitha funksionet më të përdorshme të sistemit, si: konsultim në kohë reale të gjithë pacienteve që janë në listë pritje ose klinike, listën e takimeve, akses i menjehershëm në imazhet e pacientit, historikun mjekësor, alarmet, punimet dhe llogarinë e pacientit, dentogramë, etj…

EJ2Xel

EJ2Xel është një program aplikativ që mundëson leximin e memorjes të kasave fiskale dhe raportimin e gjithë shitjeve të lexuara nga kasa në Excel. Informacioni përmban detaje mbi cdo faturë, datën dhe numrin e saj dhe gjithë artikujt me sasi të shitur gjatë periudhes. Programi është mjaft i thjeshtë në përdorim dhe shumë i rëndesishëm për nxjerrjen e bilancit në fund të muajit ose vitit për gjithë aktivititetin e kasës.

Kasa Fiskale

MP-55B

MP-55L

DP-25

WP-25

WP-50

Mesoni më shumë rreth IVA Elektronik

オイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S

オイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S:ヨーロッパの土壌のみで、私たちの店は、20カ国のプレミアムロケーションにある620以上の店を意味し、30年の歴史に迫っています。 内祝い,休み,販売期間 限定のお得なタイムセールオイルクーラー | BORDER Racing オイルクーラー【ボーダー】オイルクーラーオフセットステー RX-7 FD3S