サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)

3406円

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック):ヨーロッパの土壌のみで、私たちの店は、20カ国のプレミアムロケーションにある620以上の店を意味し、30年の歴史に迫っています。 [並行輸入品],最新アイテム,特別セール品サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)
a
Kasa Fiskale
Programe Fiskale Software

Programe Fiskale Software për nevojat e cdo biznesi. Menaxhim i plotë i operacioneve tuaja nga cdo pajisje kompjuterike që përdorini.

Dy zgjidhje moderne software çertifikuar nga DPT / AKSHI për Sistemin e Ri te Fiskalizimit. Ju mundësojnë Fiskalizimin & Faturë Elektronike në kohë reale, Shitje & Blerje, Menaxhim të plotë të Biznesit, Historik të Detajuar, Raporte Online & Automatike, Suport të Dedikuar

about4
IVA Elektronik

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhiniere elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhen për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

Departamentet Tona
 • Produkte Hardware
 • Kërkim/Zhvillim Programe Software
 • Shitje & Marketing
 • Support/Mirëmbajtje/Servis
 • Magazinë & Logjistikë
 • Financë/Kontabilitet

KONTAKT

2対応機種: 2016BBXデピナ 2017ヴァンキッシュFW-TUNE 1000S/1000SHG2015ツインパワー10OOPGS/C2000S/C2000HGS2016ストフディックC14+ C2000S/C2000HGS2015ストフディック1000S/C2000HGS2017アルテグラ 1000/C2000S/C2000HGS2018ソアレCI4+ 500S/C2000SS PG2018ソアレBB 500S/C2000SSPG/C2000SSHG2012カーディフCI4+ 1000S/1000SHG 2015ツインパワー 2500S/2500HGS/C3000/C3000HG/C3000XG/3000HGM/4000PG/4000HG/4000XG 2017ツインパワー XD C3000HG/C3000XG/4000XG/5000XG 2017サスティン C3000HG/3000XG/4000XG/C5000XG 2017アルテグラ 2500/2500S/C3000/C3000HG/3000XG/4000/4000XG/C5000XG
対応機種:2014BB-X ハイパーフ2016ストフディックC14+ C2500HGS/C2500S/2500S/2500HGS/2500HGSDH/C3000/C3000HG/C3000HGM/3000XGM/4000XGM2015ストフディック2500S/2500HGS/C3000/C3000HG/C3000HGM/3000XGM/4000/4000HGM/4000XGM/C5000XG2018エクスセンスCI4+ C3000M/C3000MHG/3000MHG/4000MXG 2014エクスセンスBB C3000M/C3000HGM/4000HGM2017エクスセンス C3000M/C3000MHG/3000MHG/4000MXG 2017セフィアC14+ C3000S/C3000SDH/C3000SHG/C3000SDHHG2015セフィアSS C3000S/C3000HGS/C3000SDH/C3000HGSDH 2018セフィアBB C3000S/C3000SHG/C3000SDH/C3000SDHHG 2018ソアレCI4+ 2000S HG
対応機種:2014BB-X ラリッサ2012カーディフCI4+ C3000MHG 2017コンプレックスCI4+ C2500SF4/C2500SF4HG/2500SF6/2500SF6HG2018 ストラディックSW 4000HG/4000XG/5000XG/5000PG 2016エクスセンスLB C3000MPG/C3000MXG 2015エクスセンスLB C2000MDH2015BB-XリンカイSP1700DXG 2016BB-Xラリツサ2500DHG/2500DXG/C3000DHG/C3000DXG 2018ステラC2500SHG/2500S/2500SHG/C3000/C3000SDHHG/C3000XG,C3000MHG/3000MHG/4000/4000XG/4000MHG/C5000XG 2019ステラC2500SXG/C3000SDH/C5000HG 2019 ヴァンキッシュC2500SHG/2500S/2500SHG/C3000/C3000MHG/C3000SDHHG/C3000XG/3000MHG/4000MHG/4000XG/C5000XG
材質:ジュラルミン製+ステンレス鋼 自重:約44g 100%CNC加工, ツーカラーの塗装膜 耐塩水良い: 特別な処理により, 製品の使用寿命を延ばす, ステンレスのベアリングが付属 丈夫で軽い: エアロアルミニウム合金材料を使用し、軽く、強く仕上がっている メンテナスが簡単:
保証期間: 1年間(付属を除く)アフターサービス: 90日以内無条件返品交換、どんな問題があれば、釣りの世界を連絡してください、弊社は24時間以内に回復します。
商品コード43045356190
商品名サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)
型番SE-27F38MM-SN-BLACK
サイズ38MM
カラーブラック
※他モールでも併売しているため、タイミングによって在庫切れの可能性がございます。その際は、別途ご連絡させていただきます。
Karriera

Nëse jeni të apasionuar rreth teknologjisë, nëse ideja per të punuar me klientë nga e gjithë Shqipëria ju intrigon, nëse doni të jeni pjesë e një familje profesionishtësh ateherë bashkohuni me stafin tonë.

Pozicione Pune Vakante
1
Zyra Qëndrore

Suport profesional për të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara nga IVA Elektronik. Ju mund të zgjidhni një nga mënyrat e kontaktit dhe ne do t’ju vijmë në ndihmë me problematikat që keni.

Rr. “Barrikadave”, Kulla 8, Kati I, Tiranë, Shqipëri

Kontakto

+355 (4) 2220356

asistence

Produktet Tona

kasa-fiskale
Kasa Fiskale
programe
Programe Fiskale Software
pos
POS Systems
camera
Sisteme Survejimi

Njoftime

qode-eliptic-slider

25 Vjet në Treg

IVA Elektronik nisi aktivitetin e saj në Tiranë në vitin 1996 pasi 3 inxhinierë elektronikë, të apasionuar pas profesionit të tyre, u mblodhën për të krijuar zgjidhje komunikimi dhe servis inxhinierik profesional për tregun e Shqipërisë.

qode-eliptic-slider

MISIONI

Ky pasion u zhvillua në një sipërmarrje të suksesshme që pas 25 vjetëve në treg punëson profesionistë të kualifikuar, mbulon të gjithë territorin Shqiptar dhe ka ekskluzivitetin e disa kompanive prestigjoze ndërkombetare.

qode-eliptic-slider

VIZIONI

IVA Elektronik ka busull kryersore të operacioneve të saj njohjen e “jashtëzakonshme” në fushën e elektronikës dhe zgjidhjeve teknike dhe software. Objektivi kryesor në vazhdim është të mbajë pozicionin e liderit të fushës ku operon në tregun vendas.

Burimet Njerëzore luajnë një rol të rëndesishëm në funksionimin dhe zhvillimin e Kompanisë.

Veprimtaria jonë bazohet në:

Rekrutimi i një stafi sa më profesional, ambicioz dhe të kualifikuar

Trajnimi i vazhdueshëm i stafit për rritje profesionale, performancë dhe kërkim/zhvillim

Motivimi i punonjësve për rritje të efikasitetit në punë dhe arritje të objektivave individuale profesionale

Njihuni me klientët tanë që na besojnë prej 25 vitesh

Pozicione Vakante

Programe Fiskale Software

Restobar
Programet fiskale software janë të përshtatura për të gjitha pajisjet elektronike që keni në përdorim. IVAPOS & RESTOBAR+ Programe Fiskale të Çertifikuara për Sistemin e Ri të Fiskalizimit
IVAPOS

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

RESTOBAR+

Program Fiskal Software i Çertifikuar nga DPT/AKSHI

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)

 • Manaxhimi i Artikujve
 • Manaxhimi i Klientëve
 • Manaxhimi i Shitjeve
 • Manaxhimi i Magazinave
 • Manaxhimi i Furnitorëve
 • Invetarizimi i Furnitoreve

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)

 • Manaxhimi i Arkave
 • Manaxhimi i Shpenzimeve
 • Manaxhimi i Përdoruesve
 • Raporte të Ndryshme
 • Nr. i Pikave të Shitjes

SAD

SAD është një sistem informatik për të ndihmuar kompanitë e distribucionit të nivelit të mesem dhe të lartë të kryejnë në menyrë sa më efeketive aktivitetin e tyre të distribucionit.

Dent+

Dent+ është një paketë e plotë profesionale që ndihmon në manaxhimin e klinikave dentare. Funksionalitetet e tij janë të thjeshta, të kuptueshme dhe intuitive. Ndërfaqja e Dent+ është ndërtuar e qëndrueshme , kjo i lejon përdoruesit një akses të menjehershëm në të gjitha funksionet më të përdorshme të sistemit, si: konsultim në kohë reale të gjithë pacienteve që janë në listë pritje ose klinike, listën e takimeve, akses i menjehershëm në imazhet e pacientit, historikun mjekësor, alarmet, punimet dhe llogarinë e pacientit, dentogramë, etj…

EJ2Xel

EJ2Xel është një program aplikativ që mundëson leximin e memorjes të kasave fiskale dhe raportimin e gjithë shitjeve të lexuara nga kasa në Excel. Informacioni përmban detaje mbi cdo faturë, datën dhe numrin e saj dhe gjithë artikujt me sasi të shitur gjatë periudhes. Programi është mjaft i thjeshtë në përdorim dhe shumë i rëndesishëm për nxjerrjen e bilancit në fund të muajit ose vitit për gjithë aktivititetin e kasës.

Kasa Fiskale

MP-55B

MP-55L

DP-25

WP-25

WP-50

Mesoni më shumë rreth IVA Elektronik

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)

サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック):ヨーロッパの土壌のみで、私たちの店は、20カ国のプレミアムロケーションにある620以上の店を意味し、30年の歴史に迫っています。 [並行輸入品],最新アイテム,特別セール品サンライク(SANLIKE)シマノ リールハンドル SHIMANO対応 ハンドルノブ パワーハンドル ジュラルミン製 超軽量/耐食海釣り 44g 左右適用(四色) (38mm ブラック)